Zavřít reklamu
  • Skúsenosti s ovládaním XS MAX #3054

    Zdravím, chcel by som sa vás opýtať ako sa vám ovláda XS MAX najmä oproti Plusku. Viem že fyzicky je to totožné, ale... ovládacie prvky sú úplne dole a úplne hore - takže je akokeby vyšší - resp čo sa týka ovládania ešte väčší - aj keď nie fyzicky. XR sa mi zdá ako najvyváženejšie. XS/X je celkom malé keď som ho mal v rukách. Áno plocha displej je síce rovnaká ale je to úzke a vysoké, takže to skôr pripomína vyšší menší iphone Ja si lámem prsty aj na Plusku - takže neviem o koľko to je horšie / alebo sa s tým mam proste zmieriť (okrem toho, že je hrubší a ešte ťažší + prípadny kryt 🙄 ) Ďakujem za skúsenosti.

    Skúsenosti s ovládaním XS MAX #11355

    Já jsem přecházel z iPhone X na XS Max. Na internet a fotky je větší displej super ale na ovládání už horší. Je těžký a zbytečně tlustý. Na nošení v kapse kalhot zapomeň. Jedině v postranních kapsách u sportovních kalhot. I tak tě bude při chůzi mlátit do nohy. Mám ještě Huawei Mate 20Pro a to je paráda. Škoda že Apple iPhone XS Max trochu neudělal tenčí a užší. Je to fakt těžký obr. Zvažoval jsem XR, ale ten má ošklivě rámečky kolem displeje a je také hodně tlustý a těžký. Po novém roce zřejmě vyměním za menší XS.

    Skúsenosti s ovládaním XS MAX #11356

    Mňa štve xr - tá veľkosť, cena a možnosť 128gb je úplne perfektné - keby bol tenší a mal 3d touch... ja chcem viac než 64gb (resp minje proti srsti dať napr 1250 eur a mať tam úložisko z roku 2010 resp sa obmedzovať hoc aj raz za rok ) ale 128 už stačí aj ta veľkosť je fajn, rámčeky a rozlíšenie by som asi prekusol aj s jednou čočkou. Max bez kompromisu stojí 1450, xs 1350 🙁 a xko v 256gb je za 1150 a to už je dosť za starý model. Ktovie Ako sa bude volať xr 2 - a či tam vzhľadom na predaje nepridajú 3d touch aspoň...

    Skúsenosti s ovládaním XS MAX #11357

    Pozerám že mate 20 pro je síce vysoký ako max ale úzky skoro ako xs ale zasa je hrubši a váha plus mínus - ono ip8plus je skoro rovnako veľký a ťažký - takže po prechode z neho by nikto nepovedal že je veľký a ťažký ale v tvojom prípade z xka je to veľký rozdiel...

    Skúsenosti s ovládaním XS MAX #11358

    Já jsem přešel z iP7 na iPX a z ovládání mě štve jen to, že ovládací centrum se nyní vytahuje z pravého horního rohu, místo spodního kraje. A navíc prvky v tom ovládacím centru, jsou nelogicky u horního okraje, zatímco u starších iPhonů jsou u spodního. Dříve jsem pořídil zapnout / vypnout mobilní data, nebo wifi jednou rukou, teď musím dvakrát stáhnout displej do půlky (funkce dosah). U verze MAX to bude ještě horší.

    Skúsenosti s ovládaním XS MAX #11359

    Pravdu máš, z toho spodku je to veľmi ergonmické a jednoduché ovládače sa dajú riešiť aj na Plusku jednou rukou jednoducho, kdežto na Maxe nemožné - ako jedinú výhodu vidím sťahovanie počas prezerania youtube - kde to - v tej app išlo dosť krkolomne zospodu sa najprv vytiahol ten reklamný panel a následne až ovládacie centrum aj to nie vždy. Ale to je slabá náplasť.
    Tiež sťahovanie horného centra je dosť vysoko. Ale myslím že klasické X/XS je na tom fajn - veď je to skoro ako malý iphone.

    Tie ovládacie prvky sú preto hore - že keď si už urobil prehmat aby si ostal teda v tej hornej časti 😀 ale neviem či to tomu pomohlo

Odpověď na: Skúsenosti s ovládaním XS MAX

celý text

.