Dobrý večer . Mám problém . Reklamoval jsem 3x iphone 6s . Dvakrát kvůli špatné baterii reklamace uznána vždy řešena výměnou za repas asi . A třetí reklamace : flek obrovský na kameře zadní . Výměna kamery proběhla . Ale ted se mnohokrát stalo že se venku vypne iphone . Display se sekne nereaguje telefon nijak vůbec a vypne se . Zapnu ho naskočí logo a zas se vypne . Trvá to do té doby něž přijdu do tepla . Ukazuje při 60% baterie že je vybitý ... Tak jsem zavolal do istores tam bylo doporučeno provést aktualizaci ios na nejnovejší verzi . Tak jsem to udělal a stejně to nepomohlo . Byl jsem odkázaný na reklamaci . V českým servisu sem požádal o odstoupení od smlouvy . Dnes přišla tahle zpráva od servisu : Závady popisovány zákazníkem se neprojevily. Zařízeni testováno od (Datum sem psát nebudu )do .Provedeny testy se zátěží, bez zátěže a testy výrobce. Výstupní diagnostický test Apple (AST) - bez závad. Doporučujeme neprovádět obnovu zálohovaných dat.
Takže zamítnuto . Nepřijde mi normalní že se telefon za 22 000 vypne a když si potřebuji zavolat pomoc třeba tak se nedovolám ... Někdo nějaké rady co dělat jak postupovat atd ?? Chystám se ho zítra vyzvednout . Například jak argumentovat ?Děkuji .