Dobrý den, web Letem světem Applem sleduju už pár let a občas mě některý ze článku zaujme natolik, že bych ho rád okomentoval nebo se na něco dodatečně zeptal, pokud to není v textu uvedeno. Dávám si záležet na tom, abych nepsal s chybami a text dával smysl a byl pochopitelný. Často kvůli tomu přepisuji už napsané, měním formulace jednotlivých slov, vkládám nebo odmazávám slova uprostřed textu. Jednoduše chci, aby se v mém textu každý vyznal. Tyhle úpravy mě občas zaměstnají natolik, že zapomenu zaškrtnout souhlas nebo vyplnit jméno. Mé chyby si většinou všimnu hned potom, co odešlu komentář. V tu chvíli už je ale pozdě a o svůj pracně zadaný text tak nenávratně přijdu. Párkrát jsem svůj text zkoušel přepsat, ale ve většině případů komentování raději oželím a ze stránky odejdu, protože se mi to nechce vypisovat znova. Přitom si ale myslím, že by to občas mohla být zajímavá a přínosná diskuse.
Nebylo by možné upozornit na chybějící údaje tím způsobem, že by se komentář nedal vůbec odeslat, zůstal bych na té samé stránce a svůj text bych měl i nadále k dispozici až do okamžiku odeslání? Třeba i barevně zvýraznit, co jsem nevyplnil. Tenhle systém, kdy jsem po odeslání komentáře bez vyplněného jména nebo souhlasu přesměrován na stránku s informací o tom, že jsem to nevyplnil, je podle mě nesmysl. Jakmile tuhle stránku vidím, neznám způsob, jak bych svůj text znovu zobrazil, po kliknutí na link se vrátím zpět na komentářovou sekci daného článku, ale můj text je nenávratně pryč..