Zavřít reklamu
  • Buyiphone.cz ?? #44138

PetrS píše:

J.K. píše:

Zdravim

podle me zkusenosti s BuyiPhone.cz

jsou to vydridusi!!

zrovinka v Praze na podebratskej kde jsou to

pitomci, setkal jsem se s tim ze tam jeden z nich ani neumel poradne pocitat.

Ja jsem tam koupil jednou jedinkrat telefon a uz nikdy vic bych nekoupil od nich ani iPhone prvni generace

protoze prisuzovani stavu v jakem tam ty mobyli maji je predrazeny.

Po prvnich par dnech u toho modelu tedy iPhone Xs me strasne chrcwl reproduktor ktery jsem musel dat opravit.

Po Dvou tydnech mi nesmislne klesla baterka z 91 na 88% a to jsem ho nabijel tak aby mi to vydrzelo co nejdele.

Nevite zda v BuyiPhone.cz schvalne nevymenuji baterie, tedy z mobilu vyndaji dobrou a daj tam spatnou?

Oni neumí počítat a ty koukám neumíš zase pořádně Český jazyk. Pomlouváš druhé, ale sám neumíš napsat jaké "i" "y" kam patří 🙂

jj a jeste na podebradskej??

Buyiphone.cz ?? #44148

Tak to vypada, ze smazali svoji starou FB stranku(plnou negativnich recenzi) a zalozili novou(pred 3 hodinami). Kvalitni obchůdek 😀

Buyiphone.cz ?? #44165

Dobrý den. Nevím jestli jsem jediný, ale s tímto e-shopem mám jen tu nejlepší možnou zkušenost. Vybral jsem, objednal jsem, během pár minut přišlo potvrzení o koupi a druhý den psala Zásilkovna, že zásilku převzala. Samotný iPhone přišel nepoškozený, 100% funkční, a osobně bych ho nerozeznal od nového.

Buyiphone.cz ?? #44166

Šárka píše:
    ja z teto stranky mobil mam, a vse bylo bez problemu.

takze za me spokojenost.

Mám to stejně

Buyiphone.cz ?? #44203

tady si asi pise eshop sam ty prispevky 😀 Ja bych se na ty stranky ani nepodival, natoz tam neco koupil!!!

Odpověď na: Buyiphone.cz ??

celý text

.