Dobrý den všem, uvažuji si udělat na narozeniny radost, protože už dlouho přemýšlím o novém iPhone. Čekal jsem co přinese SE , ale nic moc. Nový telefon už potřebuji ,ale nechci litovat,když si koupím iPhone 11, že za pár měsíců přijde něco lepšího. Přecházím z iPhone 6 a proto asi nepoznám rozdíl mezi A13 a A14 nebo kvalitnějším displejem. Jsem normální uživatel na sociální síťě nebo občas hry. Mám tedy přejít na iPhone 11 nebo ač nerad počkat dle vašeho doporučení.
-
Ahoj, pokud ti mohu doporučit, tak bych šel do Xs, které se teď dá sehnat za dobrou cenu. A pokud jsi normální uživatel, tak budeš z něho přímo nadšený. Je to prémiový telefon a pro mě je osobně lepší než 11. A12 má pořád co nabídnout a z displeje budeš nadšený. Pokud bys ale nechtěl Xs, takbych jinak klidně šel do té 11. 🙂
XS a 11 pro jsou podobne, jen 11 ma vetsi vydrz, lepsi kameru. Nicmene pokud nespechas tak bych si pockat na 12 a pokud se nebude libi tak bych sel do 11 pro, jelikoz po predstaveni cena 11 pro pujde dolu.
Apple píše:
XS a 11 pro jsou podobne, jen 11 ma vetsi vydrz, lepsi kameru. Nicmene pokud nespechas tak bych si pockat na 12 a pokud se nebude libi tak bych sel do 11 pro, jelikoz po predstaveni cena 11 pro pujde dolu.Pravděpodobnější scénář je, že po uvedení iP 12 Pro, Apple 11 Pro zařízne - viz https://www.letemsvetemapplem.eu/2020/08/25/tyto-iphony-bude-apple-prodavat-po-predstaveni-iphonu-12/
To urcite, ale u alzy a podobnych urcite budou nez je vyprodaj.
Njaväčšie výpredaje "zaříznutých" modelov budú v apríli/máji na budúci rok - potom sa vypredajú a ostané iba zopár kúskov na rôznych eshopoch ale už za vyššiu cenu.
Predpokladám teda, že na Black Friday pôjdu hlavne 11 Pro a XR - keďže treba vyprázdniť sklady a rovnako potom aj v tom Apríli.