Tak to nikdo moc neví. Spekulace jsou různé, ale co bude pravda. Navíc, uvažovat takhle celej život, tak si nikdo nic nikdy nekoupí, protože u 12 budeš přemejšlet, jestli nevzít 12S/13... Za mě koupit 11 Pro a když bude stát 12 za to, tak ho za rok prodat, 5 tisíc doplatit a vzít 12 (pokud bude cenově cca stejně jako letos).
-
...další debilní dotaz...myslím, že bude lepší se přímo obrátit na Apple, oni Vám určitě poradí co máte dělat a pošlou Vám určitě foto IP 12 aby jste měl lepší představu jak bude vypadat....
Sulin - Dobry argument. Dakujem za normalny koment a radu. 256Gb objednane. pekny vecer prajem.
Ivo1 - ty chlapce si daj tabletky pod jazyk a sa ukludni, vyhon si ho zo dvakrat a potom prispievaj prispevky. Zelam skore uzdravenie a pevnu volu
iphone 15pro max bude dobry.
urcite pockat.Ahoj, nechci kvůli jednomu dotazu zakládát nové vlákno. Nicméně,l tady je: mám iphone 7, už dosluhuje (je to kvalita, v 60 kmh mi spadl ze střechy auta) a stejně jede dál) a chci koupit iphone 11. funguje u Apple výrobků něco jako povánoční výprodej, cash back, nebo jinak, jestli jsou nějaké výhodné "akce". Nechci ale čekat až do září na pád ceny díky příchodu iphone 12. Nebo je to jedno a můžu koupit Iphone 11 klidně hned?? Díky předem za rady. Laďa