Zavřít reklamu
  • kdy koupit iphone SE #1491

Ahojte, chtěla bych se zeptat kdy je ideální čas koupit iphone SE? o2 nyní slevnilo na 8 990 32 GB variantu (128 GB stoji 12 000 Kč), ale s článkem o nástupci který by měl dorazit nový SE a jeho cena by měla začínat okolo 10 500 Kč přímo od applu. Má cenu čekat do září s tím, že by původní SE mohlo jít ještě o něco dolů? nebo to úplně vyřadí? děkuji a odpověď snad je to pochopitelné Danča

kdy koupit iphone SE #8004

Predstavenie SE je take hmliste.. nikto poriadne nevie ci k tomu dojde alebo nie.. pokial mas cas cakat tak pockaj este pokial potrebujes teraz tak kup teraz 🙂

kdy koupit iphone SE #8005

Zdravím, taky chci kupovat SE 😀 😀 , a taky nevím jestli čekat jaký bude ten nový, pokud vůbec bude, a jestli bude stát zato, nebo koupit zrovna ten nynější...... Slyšela jsem že má jít hned začátkem září do prodeje....

kdy koupit iphone SE #8006

Ideální čas není nikdy 🙂 Kdybych měla stále čekat, nebudu mít nikdy nic. Jinak koupila jsem SE 32 GB v akci v iStyle za 10.990 Kč a asi za měsíc ho slevili na 8.990 Kč. Bylo by fajn ušetřit, ale já už jsem měsíc byla spokojená uživatelka krásného SE a ještě pár let budu. Až v září vyjde nové SE, podívám se, zaslintám si, ale na 99% měnit nebudu.

kdy koupit iphone SE #8007

Já bych to viděl takhle:
    POKUD JSI UŽ UŽIVATELEM NĚJAKÝHO JABLÍČKA:
    Určitě počkej, co se stane v září. Jestli představí novej, jaká bude cena, jestli se to vyplatí. (Podle mě levnější novej model nebude, proč taky?)
    POKUD JEŠTĚ ŽÁDNÝ JABLÍČKO NEPOUŽÍVÁŠ:
    Určitě bych koupil teď ten aktuální. Jednak jsi určitě celá žhavá do koupě "svýho jako prostě ajfonu", jednak je současný SE stále ještě nestarej telefon. A asi za poslední: nevim teda, jakej používáš telefon teď (určitě to nebude Samsung S8, to bys neuvažovala o SE), ale nákup prvního Iphonu bude pro tebe takovej skok, že stejně nerozeznáš rozdíl ve výkonu, kterej bude mezi novou a starou verzí SE.

Odpověď na: kdy koupit iphone SE

celý text

.