Zavřít reklamu
  • Vynucení synchronizace iCloud #48829

Jde nějak vynutit synchronizaci dat na iCloud ?! Udělal jsem věrší přesuny v datech při současné změně počítače a data zůstávají ve stavu "Čekání", nefunguje ani obráceně, když vytvořím soubor na iCloud Drive tak se nepromítne na počítači. Samozřejmě iCloud jako takový povolený je - pro plochu a dokumenty.

Díky předem za náměty jak to "probrat" ...

Vynucení synchronizace iCloud #48841

Odhlasit - znova prihlasit
    Pripadne zkontrolovat pres web jestli iCloud neni full 😉

Vynucení synchronizace iCloud #48842

To jsem zkoušel a místo je ... 🙁

Vynucení synchronizace iCloud #48845

... řekl bych, že jste ten starý počítač "odpojil" dříve, než se vše synchronizovalo, proto to nyní čeká na potvrzení ze starého kompu. Inu, manipulace s daty a hardwarem chce klid a rozvahu. To, že si myslíte,že se všechno stane lusknutím prstu jen proto, že to máte všechno v cloudu ještě neznamená, že se tot ak opravdu stane. Bohužel.

Vynucení synchronizace iCloud #48849

To nebude ono, počítač prošel standardním odpojením, tedy odpojení od iCloud smazáním účtu v předvolbách, což bylo i korektně ukončeno.

Navic ten nový nesynchronizuje nic, ani tam ani zpátky, jen hlásí že čeká na odeslání ... nicméně na iPhone a iPad vše funguje, tedy vidím synchronizovaná data a když cokoliv změním, změna se promítne na druhém, nebo samozřejmě totéž vidím přes web.

Tedy problém spočívá v tom, že nový Mac z nějakého důvodu nereaguje na iCloud. Starý počítač toto nemá jak ovlivnit, to by nefungoval iCloud obecně. Navíc mě nevadí, když vše smažu a nahraju znovu, jen nevím jak, když počítač zatím nekomunikuje žádným směrem.

Ale týká se to jen dat (iCloud Drive), fotky a další synchronizováno je.

Vynucení synchronizace iCloud #48851

Tak po cca 2 dnech asi přišla řada i na iCloud Drive a synchronizace se rozeběhnula bez jakéhokoliv zásahu.

Odpověď na: Vynucení synchronizace iCloud

celý text

.