Dobre, jedeme dal.
Pozavirej uplne vsechny aplikace ktere mas spustene. Takze vsechny instance s taby u Safari, proste vse aby se po restartu nemuselo nic spoustet. Pred samotnym restartem se zkus jeste odhlasit a prihlasit pres ⇧ + ⌘ + Q
-
🙂 píše:
Dobre, jedeme dal.Pozavirej uplne vsechny aplikace ktere mas spustene. Takze vsechny instance s taby u Safari, proste vse aby se po restartu nemuselo nic spoustet. Pred samotnym restartem se zkus jeste odhlasit a prihlasit pres ⇧ + ⌘ + Q
Žiaľ nepomohlo... Skúsil som viac krát. 1x sa mi po odhlásení a prihlásení zobrazili aspoň ikony na ploche. Finder však nefugoval stále. Po reštartoch sa tak isto nič nezmenilo
Mas nainstalovany Clean my mac nebo nejaky podobny soft?
Nez by jsme prikrocili k predposlednimu kroku, tak bych spise neinvazivne projel system diagnostikou.🙂 píše:
Mas nainstalovany Clean my mac nebo nejaky podobny soft?Nez by jsme prikrocili k predposlednimu kroku, tak bych spise neinvazivne projel system diagnostikou.
Cez hosťovský účet som nainštaloval Cleanmy mac a onyX no žiaľ nepomohlo ani to 🙁
Tak pokud diagnostika nic nenasla, tak to oboji odinstaluj a prejdeme k predposlednimu kroku, nebo respektive k poslednimu kroku pred znovuinstalaci...
Otevri si terminal a do nej
rm ~/Library/Preferences/com.apple.finder.plist
po odentrovani restartuj a dej vedet.