Hezký den. Prosím o radu, pomoc... 🙏🏻🙏🏻 K macu jsem připojila externí disk 3T. Vidí ho. V první chvíli dokázal přečíst v podstatě vše. Jen mi bylo divné, že ve složce Fotky, prostě některé podsložky otevřel jako prázdné. Což mě vyděsilo, vypadalo to, že jsem přišla o dost fotek🙈. Tak jsem e.d. připjila ke starému notebooku a světe div se, vše tam bylo... Tak jsem ho připjila zpět a od této chvíle přečte mac vše kromě složky Fotky. Tu už otevře komplet jako prázdnou, že tam není vůbec nic. V informacích to hlásí, že složka má 0b. Ostatní složky fungují normálně. Zkusila jsem založit novou složku a pár fotek přesunout tam. Napadlo mne, že to může být kvůli velkému objemu dat, že to třeba mac nedává🤷🏻♀️. Složku vidí, ale po toevření je stále prázdná. Předesílám, že z počátku to přečetl úplně bez problému (ok "pár" fotek neviděl) ale zbytek ano. Dokážete mi poradit? Hledala jsem ve fóru, někdo radil jedné paní, která neviděla vůbec e.d. si nainstolovat nějaký program (asi convertor ntsf nebo tak něco 🙈😂😂) tak ten jsem také zkusila a nic.
Budu velmi vděčná za pomoc. Nemám v plánu mít na stole dva notebook. Jo a ten první je Dell, takže microsoft.
Předem vám všem moc děkuji ❤️🌷
p.s. nejsem až takovej borec v nastavování pc, tak prosím jak s miminem 😂