Zavřít reklamu
  • Upgrade Big Sur #45658

MAC Book Pro 2019 - po nemožnosti instalace upgrade 11.1 jsem si říkal, že 11.2 to spraví. Mýlil jsem se a opět během stažení se to kousne a dál nepokračuje. Zkoušel jsem návody na restart a reset řadiče. Nic. Nemáte někdo radu????

Upgrade Big Sur #45664

Tak pozadej nekoho at to stahne u sebe a donesu ti instalacni usbecko.

Upgrade Big Sur #45670

já bych věděl, běž to vrátit, to ještě nemůže být po záruce 🙂

Upgrade Big Sur #45684

Instalacni balik aktualizace se mi cely stahne, ale pak se to zastavi u "Priprava instalace Aktualizace 11.3...", kde ..."Zbyva priblizne 10 minit." ...a dal se nic nedeje. Ma to takto nekdo podobne?

Upgrade Big Sur #45685

Samozrejme 11.2, preklep

Upgrade Big Sur #45687

Petr píše:
    Instalacni balik aktualizace se mi cely stahne, ale pak se to zastavi u "Priprava instalace Aktualizace 11.3...", kde ..."Zbyva priblizne 10 minit." ...a dal se nic nedeje. Ma to takto nekdo podobne?
    Aj mne tak... tak snad len pockat pokial to opravia ako pri 11.1

Upgrade Big Sur #45688

Zdravím všechny, také mi nejde stáhnout aktualizaci Big Sur 11.2. do MB Air M1.
    Po cca 15 vteřinách to hodí hlášku „Stahování selhalo. Při stahování vybraných aktualizací se vyskytla chyba. Zkontrolujte připojení k internetu a zkuste to znovu“.
    No internet mi jede 120 Mbps, takže tam asi chyba nebude.

Upgrade Big Sur #45699

Pavel píše:

Po cca 15 vteřinách to hodí hlášku „Stahování selhalo. Při stahování vybraných aktualizací se vyskytla chyba. Zkontrolujte připojení k internetu a zkuste to znovu“.

Ahoj, tak to bude to iste ako u aktualizacii 11.1 tam to bolo rovnako naskocilo to na 10 min. a potom to uz neslo.
    Ani mne to nejde mam MB air 2019, snad to coskoro opravia.

Upgrade Big Sur #45770

Robert píše:
    MAC Book Pro 2019 - po nemožnosti instalace upgrade 11.1 jsem si říkal, že 11.2 to spraví. Mýlil jsem se a opět během stažení se to kousne a dál nepokračuje. Zkoušel jsem návody na restart a reset řadiče. Nic. Nemáte někdo radu????

Mne pomohlo aktualizovat cez save mood ( bezpecnostny rezim) tak snad to pomoze aj vam 🙂

Spuštění Macu s procesorem Intel v bezpečném režimu
    Na Macu vyberte nabídku Apple > Vypnout.
    Po vypnutí Macu počkejte 10 sekund.
    Při restartu Macu stiskněte a podržte klávesu Shift.
    Když uvidíte přihlašovací okno, klávesu Shift uvolněte.

Upgrade Big Sur #47740

Pavel píše:

mám uplně stejnej problem ! netuším co stím ...

Odpověď na: Upgrade Big Sur

celý text

.