Zdravim, mam novy macbook air M1 a po par hodinach pouzivania som prisla na chybu, s ktorou si neviem pomoct. Po uspani macbooku/zatvoreni mi nereaguje touchpad ani klavesnica. Pomocou touchid dokazem macbook odblokovat ale dalej sa nepohnem. Tvrdym restartom je vsetko opat v poriadku. Avsak znovuzatvorenim/spankovy rezim je problem znova ten isty. Uspanie - nefunkcny touchpad a klavesnica, restart - vsetko ok. Stretli ste sa s tym niekto? Viete mi pomoct? Tovarenske nastavenia a reinstalacia nepomohli. Dakujem.
-
volejte podporu Applu, když to nepomůže, tak ten krám vraťte
Bud je to "kvalita" od sudruhov z Cupertina zvana Big Sur alebo je to hw problem.. treba skusit hw diagnostiku (https://support.apple.com/en-us/HT202731), alebo to otrepat Applu o hlavu.
Na fóru macrumors jsem četl, že je těch problému vícero, trochu jsem uvažoval, že svůj MacBook Air 2019 vyměním za M1, ale raději počkám na další generaci. Ten s Intelem zatím stíhá vše, co na něm dělám a docela se bojím té Magic klávesnice. Já vím, že všichni nadávají na tu Butterfly, ale tu mám u 2019 a mě ta Buttefly vyhovuje nejvice.
Volala som, nepomohlo. Ani bezpečnostný režim a tiež ani reinštalácia. Keďže má macbook len pár dní, odstupujem od zmluvy, servisáci si s tým tak skoro neporadia. Odhliadnuc od toho je fakt super (prechádzam však z Macbook Air 2013). Teraz je otázk, či si objednám nový kus, alebo idem do niečoho iného..
Sue11 píše:
Zdravim, mam novy macbook air M1 a po par hodinach pouzivania som prisla na chybu, s ktorou si neviem pomoct. Po uspani macbooku/zatvoreni mi nereaguje touchpad ani klavesnica. Pomocou touchid dokazem macbook odblokovat ale dalej sa nepohnem. Tvrdym restartom je vsetko opat v poriadku. Avsak znovuzatvorenim/spankovy rezim je problem znova ten isty. Uspanie - nefunkcny touchpad a klavesnica, restart - vsetko ok. Stretli ste sa s tym niekto? Viete mi pomoct? Tovarenske nastavenia a reinstalacia nepomohli. Dakujem.Mozno by som skusil reinstalaciu cez DFU.