Zdravím. Chci požádat o radu jak obnovit emaily v aplikaci Mail na MacOS Catalina ze zálohy Time Machine systému MacOS High Sierra? Kde jsou uloženy složky s emaily? Odešel mi iMac, starý dobrý stroj 🙂 a musel jsem pořídit nový. Do něj nový software 64bit, všechno znovu nastavit atd. Data mám zálohovaný, ale nevím jak vytáhnout emaily za posledních 10 let.
Díky za radu.
-
Tak umístění schránek už jsem našel. Mám tedy kompletní zálohu emailů, ale nový Mail (na OS Catalina) asi nechce starší verze .mbox naimportovat. Co s tím?
Zdravím, proč bys maily obnovoval z Time Machine? Přihlas se normálně se svým účtem a všechny maily se tam stáhnou.
Ještě někdo nějaký nápad? Přihlášením do účtu se stahnou emaily jen z poslední doby. Já se ptám na kompletní obnovu schránek a složek s emaily v aplikaci Mail v MacOS Catalina ze zálohy TimeMachine na H.Sierra. Díky
time machine ti podstate snapshotuje system problem je v tomze keby si obnovil tak si spat na high sierra kvoli kompatibilite. ak naozaj potrebujes ten mail tak nic ine ako sa vratit spat cez time machine na high sierra a tam si to zalohovat
...a začít používat nějaký normální e-mailový klient 🙂