Dobrý večer, poprosil bych zda nemá někdo radu. Při zálohování na WD my cloud (síťová jednotka) po aktualizaci OS nelze zálohovat ani se na disk dostat. Chybové okno zobrazuje pouze "Operaci nelze dokončit, protože originál položky nelze nalézt. Děkuji
-
Také jsem řeši tento problém, průběžně sleduji fora na wd a bohužel stále nemají hotovou aplikaci pro 64bit 🙁
Naštěstí lze stahovat a nahrávat přes webové rozhraní, ale o takové možnosti bych spíše pomlčel (pokud tedy pracuješ s diskem jako já, tedy data se autiomaticky tahají na disk) 😳 😥> kubalysonek píše:
> Také jsem řeši tento problém, průběžně sleduji fora na wd a bohužel stále nemají hotovou aplikaci pro 64bit 🙁
> Naštěstí lze stahovat a nahrávat přes webové rozhraní, ale o takové možnosti bych spíše pomlčel (pokud tedy pracuješ s diskem jako já, tedy data se autiomaticky tahají na disk) 😳 😥Přesně jak zminuješ.. A stále jsem problém nedokázal vyřešit. Díky za reakci
Ahoj,
mám to úplně stejně! Pomůže restart. Ale po uspání a znovu probuzení je problém znovu na světě...jedna sa o vseobecny problem s SMB protokol. tento problem nie ke na strane WD ale Apple. mne sa to deje aj s Synology ci inou SMB shareou