Bohužel stále nic, každopadně děkuji za rady :). Pokud najdu nějaké řešení tak jej zde napíšu, pro další generace lidí se stejným problémem.
-
tu už by som videl problem s uctom, mozno na strane apple, skus ci ti ide sa prihlasit na inych zariadeniach, ak nie volaj do applu a preveria ti to...
Musel jsem udělat opakovanou čistou instalaci Cataliny a už nepomůže ani vytvoření nového účtu v Macu, prostě se nejde přihlásit do Apple Music ani TV, na iPhone bez problémů. Ten Apple tomu zase dal na prdel 🙂
Takže: dnes jsem cca 30 minut telefonoval na Apple support a problému ví, prý bude přihlašování opraveno v příští aktualizaci Cataliny.
Vyřešeno! Samo 🙂 po x pokusech se přihlásit a na různých wifi se mi dnes podařilo přihlásit se jak do Apple Music, tak do TV+ a Podcasty. Existují i postupy s novým účtem a přes terminál, postup s novým účtem mi po další čisté instalaci přestal fungovat a postup přes terminál jsem nedělal, čekal jsem na aktualizaci Cataliny. Jen informace pro všechny, kterým příhlášení blbne také.