Zavřít reklamu
  • Křivý MacBook? #47640

Dobrý den,
    rád bych se zeptal zde u Apple fajnšměkrů. Koupil jsem svůj první macbook , bohužel s mojim štěstím aby nebylo vše v pořádku. Pokud položím macbook na rovný povrhy přehupuje se z jednoho rohu na druhý, nesedí pevně na povrchu, netuším zda je problém v gumových nožičkách nebo mám špatný kus. Je tedy skoro nepoužitelný na psaní protože pokaždé co se ho dotknu tak se prostě prehupouje jak kdyby jedna gumová nožička byla větší jak ty ostatní

Tenhle problém jsem zjistil hned po rozbalení, Macbook neměl šanci se nijak poškodit nebo se ohnout v tašce atd

Kupován před týdnem v Alze, Macbook Air 13 M1

Setkal se někdo s podobným problémem?

Křivý MacBook? #47642

Tak vem list papiru a podsun ho pod rohy/nozky. Pak si ho pookladej na stul a v protisvetle se koukni kde mas “mezeru”.
    Pokud to bude telo, tak reklamace do 14 dnu od zakoupeni.

Křivý MacBook? #47647

vůbec nad tím nepřemýšlejte a vraťte jej do 14 dnů bez uvedení důvodu.

Křivý MacBook? #47657

https://www.youtube.com/watch?v=XvaeS4MhKks&ab_channel=ChristianWitko

Přesně tenhle problém mám, pokud položím Macbook klávesnicí na stůl děá to stejný problém. je tedy jasný že je kovové šasí ohlé. Jake je tohe možné když t člověk vybalí z krabice a je to ohle?

Zítra ho jdu vrátit. To se fakt může stát jenom mě

Křivý MacBook? #47661

Z toho si nic nedělej, je to prostě špatně navržené a vyrobené šasi u celé této řady. On se prostě ten "hon za co nejtenším designem" někde projevit musí. Bohužel. Uklidňující je snad jen to, že nejsi sám. Co je horší je, že se prodejce může vykrucovat, že jsi to ohnul ty sám. Normálně vrať do 14 dnů bez uvedenhí důvodu a kup si nový někde jinde.

Odpověď na: Křivý MacBook?

celý text

.