Zavřít reklamu
  • Macbook eject disk #47386

špatný kabel nebo špatný port v počítači nebo na disku nebo obojí dohromady nebo nizký proudový výkon připojovacího portu počítače atd. Má ten disk externí napájení?

Macbook eject disk #47387

Externí napájení nemá. Je to taký obyč WD element, mám ich tri podobné. Disk je zapojený buď cez hub, alebo napriamo. Vždy je to ale tak, že rukou zavadím o kábel, alebo pohnem kompom, proste sa mechanicky vysunie, takže to je moja chyba. Neprospieva tomu asi ani fakt, že komp tak 5-10x denne musím natvrdo vypnúť, keďže dúhové kolečko sa točí a točí...

Macbook eject disk #47388

No tak je to kabelem a nebo konektorem primo na disku…

Ty jako, ty tady brblas jak jde Apple do … ale zajimalo by me co s tim notasem delas 😀 ja nevypnul skoro pul roku a to jsem vypnul/restartoval jen kvuli aktualizaci 😀

Macbook eject disk #47389

🙂 no to neviem, normálne na tom robím, ale zaujímavé je, že ho musím vždy reštartovať nie pri práci, pri browsovaní. Voľačo spravím príliš rýchlo a už vidím dúhu. No a vtedy musím komp natvrdo vypnúť, lebo by sa dúha točila donekonečna. Ale je pravda, že pár krát letel aj na dlažbu a jeden roh má dosť brutálne nabúraný, tak je možné, že je vnútri niečo poškodené, aj keď to by sa isto takto neprejavovalo....Vďaka za rady ešte raz!

Macbook eject disk #47400

no, já bych řekl, že ten tvůj počítač je zralý na čistou přeinstalaci 🙂

Odpověď na: Macbook eject disk

celý text

.