Zavřít reklamu
  • Macbook eject disk #47378

Vsadim se s tebou ze nemusis 😉 me se to taky parkrat stalo a on se ten disk po case zase pripoji 😉 a mnohem rychleji nez kdyz hledas stary mac a 20 minut opravujes v disk utility 😉

Ale stale jsi neodpovedel na mou otazku. Resis nasledky ale neresis pricinu…

Macbook eject disk #47380

OK, vďaka za radu. Skúsim teda počkať, ale neviem, neviem... No príčinu neviem...proste ten disk by sa nesmel nikdy pohnúť, keď zavadím o komp a pohne sa viac, tak je disk vypojený a nič... musím sa ovládať, aby komp aj s diskom neleteli z okna a ak by bol pod oknom kuchár Tim, tak za ním hodím asi aj stol v tej chvíli... dnes sa mi to stalo 2x, raz som zlým smerom položil slúchadlá, a tie sa, svine, dotkli kábla a bolo.

Macbook eject disk #47381

No čakal som a disk pravdaže nenabehol.

Macbook eject disk #47382

No a teraz nabehol, musel som len vytiahnuť a opať zastrčiť kábel a počkať pár minút. Dúfam, že to takto bude fungovať. Ďakujem veľmi pekne za radu. Samého by ma to nenapadlo, nemám trpezlivosť. 🙂

Macbook eject disk #47383

Ano, to jde z tveho psani poznat ze nemas trpelivost a resis radeji jine veci a brbles.
    Opet, resis jen nasledek a neresis pricinu… A pricina je, ze se ti odpojuje disk. Az zjistis a vyresis pricinu odpojovani disku, tak nebudes muset resit nasledek.

Odpověď na: Macbook eject disk

celý text

.