Zavřít reklamu
  • pomoc #45371

potrebujem pomôcť s ovládačmi na tlačiareň Epson stilus DX8400 k Macbook Air. po aktualizácii nového macOS Big Sur 11.1 nedokážem pripojiť tlačiareň.
    ďakujem za pomoc

pomoc #45375

ma tiskarna airprint? obnov tiskarnu do tovaru a znovu vyhledej v macOS, me to delalo pri prechodu taky problem a tento postup pomohl, ovladace si tiskarna stahla sama pres wifi jeste nez jsem ji vyhledal na macu

pomoc #45379

Mikael píše:
    ma tiskarna airprint? obnov tiskarnu do tovaru a znovu vyhledej v macOS, me to delalo pri prechodu taky problem a tento postup pomohl, ovladace si tiskarna stahla sama pres wifi jeste nez jsem ji vyhledal na macu

táto tlačiareň nemá airprint. - hľadalsom v nástrojoch tlačiarne ale nedáva mi možnosť dostať ju do továranského počiatku.

pomoc #45382

aha, tak zkus najit na netu jestli se to neda nejakou kombinaci stisku tlacitek, jestli to nepujde, tak bych ti doporucil novou tiskarnu s airprint.

pomoc #45388

a tiskárnu jste celou odebral z Macu a instaloval znovu?

pomoc #45391

Marek píše:
    a tiskárnu jste celou odebral z Macu a instaloval znovu?

ano aj tak nepomohlo. bol som aj na stranke Epson a zistil som ze este nemaju vydane ovladace pre macOS Big Sur 11.1.
    uz len dufam ze v najblizsej aktualizacii to bude.

pomoc #45405

No, já bych u takové staré tiskárny s novými ovladači rozhodně nepočítal. Nabízí se pak ještě připojit tiskárnu k jinému počítači v síti a nasdílet ji do sítě a tisknout z MBA přes síť. 🙂

Odpověď na: pomoc

celý text

.