Zavřít reklamu
  • kopirovanie dat na disk #44436

Ahojte,
    Dlhe roky pouzivam iphone, fotky sa mi ukladaju do Icloudu. Pouzivam aj MAC book kde tie fotky vidim. Fotky a video si chcem ulozit na externy disk od western digital. Viete mi pls. niekto poradit ako to mam spravit?? Ked to prekopirujem cez MAC, tak sa to neprekopiruje spravne, prehadze mi to vsetky subory. V macu mam zaznamenany datum kedy bola fotka resp. video nasnimane a ked to dam na ten disk, tak mi tam da iny datum alebo datum dna kedy to kopirujem.
    Dakujem

kopirovanie dat na disk #44439

Pokud to chces udelat jako zalohu aktualni Photos knihovny, tak vypni aplikaci fotky a zkopiruj celou Photos knihovnu na zvolene misto. Pripadne pres podrzeni Opt pri spusteni Photos muzes vybrat "novy" katalog na tom disku a pak uz ti pojede z nej.

Pokud to ale chces udelat jako kopii k prohlizeni souboru, treba na televizi, fotoramecku, tak ti doporucim sednout k WIN pocitaci, nainstalovat icloud for win a ten ti postahuje soubory s puvodnimi exif informacemi do slozky "icloud photos/download/". Dokonce kdyz das manualni stazeni, tak ti vytvori slozky podle roku.
    Na win to totiz funguje "jako jednosmerny" sync.

Odpověď na: kopirovanie dat na disk

celý text

.