Zavřít reklamu
  • Výměna HDD za SSD – chyba TM při obnově #3725

Dobrý den, mám MBPro mid 2012 13palců s otáčkovým diskem bez retiny s CD mechanikou. Včera jsem se rozhodl upgradovat na SSD, udělal jsem zálohu TM, přehodil podle návodu SSD disk do počítače. zapl a pomocí cmd+r jsem se dostal do recovery režimu nebo jak se tomu říká. Vybral jsem SSD disk, naformátoval na ten formát žurnálový, vše ok. Překlikl jsem na obnovu dat time machine, připojil exterák se zálohou a proklikal se nabídkou kam obnovit. Když jsem vše potvrdil rozjelo se to ale po pár vteřinách to vyhodilo hlášku - Při přidávání zotavovacího systému na cílový disk došlo k chybě. Restartujete počítač a pak zkuste spustit obnovení znovu." Zkoušel jsem to několikrát a pořád se stejným výsledkem. Nevíte prosím jak dále postupovat nebo kde je chyba?? Předtím na disku jsem měl zaplý to šifrování filevalut a zálohoval jsem klasicky TM, jestli tohle na to má vliv. Jestli by třeba nepomohlo dát zpět starý disk, odšifrovat ho, zazálohovat novou zálohu a pak tohle všechno vyzkoušet znovu. Oba disky jsou 500gb. Budu moc rád za každou pomoc nebo radu. Děkuju

Odpověď na: Výměna HDD za SSD – chyba TM při obnově

celý text

.