Zavřít reklamu
  • Prosím o váš názor #9624

filip7 díky ....a jak je to např s kvalitou zobrazení ? na iphonu mám retina displej a levnější macbooky ho nemají i přesto věřím že zobrazení bude kvalitní . A ještě mi zajímá když na iphonu koukám na youtube na video kde je napsáno 4k a detaily jsou fakt jak živý .

tak je divný že 4k je 4096 × 3112 ale lepší macbooky mají rozlišení třeba 2880x1800 .

takže já tedy na iphonu nekoukám ani na 2 k videa ?? když SE má 1136x640 ...ale optiku na natáčení 4k videí SE má ? mám v tom teď zmatek

Prosím o váš názor #9625

Ahoj všem. Tak jsem si jistý, že si koupím starší Mac Air a proto bych to chtěl ještě jednou shrnout a poprosit o vaše rady a názory.
    Mac bych používal k běžné práci, jako je Word, Excel, sem tam se podívat na nějaké filmy, které stahuji z Uložto. Mám telefon Samsung a na Geocaching používám navigaci od Garminu a tam by mohl být dle mého problém s propojením s Airem. No a nakonec ta moje online hra Big Farm.
    To je snad zatím vše.
    Ještě jednou díky o vaše rady a názory.

Prosím o váš názor #9626

Word a Excel budeš muset oželet, nebo připlatit. Nicméně Pages a Numbers jsou v pohodě, dokumenty můžeš vyexportovat do dokumentu pro Word / Excel. Stahování z ulož.to je úplně stejné jako na woknech, stejně tak z Pirate Bay. Sám mám navigaci Garmin, pokud je nějaká novější, měla by mít návod na synchronizaci s MacOS (OS X). Popřípadě bys to mohl najít na netu nebo přímo v navigaci. Připojení je stejné, aktualizace map taktéž. S online hrami nevím, na to mám mobil 😆

Prosím o váš názor #9627

Filip7 píše:
    Word a Excel budeš muset oželet, nebo připlatit. Nicméně Pages a Numbers jsou v pohodě, dokumenty můžeš vyexportovat do dokumentu pro Word / Excel. Stahování z ulož.to je úplně stejné jako na woknech, stejně tak z Pirate Bay. Sám mám navigaci Garmin, pokud je nějaká novější, měla by mít návod na synchronizaci s MacOS (OS X). Popřípadě bys to mohl najít na netu nebo přímo v navigaci. Připojení je stejné, aktualizace map taktéž. S online hrami nevím, na to mám mobil 😆

Mám Grmina Dakotu 20, takže to by mělo být bez problémů.
    Díky moc za odpověď.

Odpověď na: Prosím o váš názor

celý text

.