Takze ak chápem správne budem mat 2 redukcie a USB hub ? Preboha, veď to už fakt radšej tu magic mouse a budem to mat lacnejsie 😯 😯 😯 Ja som dúfal že budú mat jednoduchý HUB ktorý zapojím do thunderbolt 2 a budem mat 3 USB porty napr. ... ale pri Apple sa človek jednoduchého riešenia asi nedočká, čo už 😀 No veď popozeram ešte že čo a ako
-
Nie, nie 😁 jednu redukciu a na to USB hub.
Thunderbolt 2 je ako USB C? Lebo ak aj ma taký tvar(čo neviem) tak neviem či by rýchlosťou správne fungoval.
Napríklad ja mám MacBook12 a na intraku mám káblový net, takze mám redukciu z USB-C a z tej na usb redukciu na ethernetový kábel 😂Ty si úplne vedľa... USB-C je Thunderbolt, to je pravda ale nie Thinderbolt 2! Je to novší Thundenolt 3! Ja mám (bohužiaľ) Thunderbolt 2, keby mám 3, ani by som tuto diskusiu nezakladal. Daj si do Googlu thunderbolt 2 , je to taký štvorec 🙂
😥 existuju riesenia robi ich Belkin ale musis si pripisat 0 k tym 20 Euram. Najdes si ich na Amazone alebo na Ebay a za svoje peniaze dostanes komplet dock s Ethernetom, dalsim HDMI a samozrejme replikator USB portov. Co sa tyka Thunderboltov tak vela rieseni nemas.
Sorry už tomu chápem 😀 tak jedine redukciu z thunderbolt 2 na 3 a na to usb hub 😕
Ešte som našiel toto ale zas neviem či by si všetky tie porty aj využil ale zas je to už aj lacnejšie.
https://9to5mac.com/2015/10/27/best-thunderbolt-2-dock-for-mac/