Cyklů mam teď 6. A píše mi to to samý, co tobě.
Jinak mi to teď třeba píše, že mam 100% nabito, nabíjení ne, zbývající energie 4296mAh, ale kapacita při plném nabití ma být 4344mAH.
Cyklů mam teď 6. A píše mi to to samý, co tobě.
Jinak mi to teď třeba píše, že mam 100% nabito, nabíjení ne, zbývající energie 4296mAh, ale kapacita při plném nabití ma být 4344mAH.
A nabíjel už jsi 6x(vybil baterku)? Měl jsi nula cyklů po rozbalení?
Jinak nový macbook Pro 2016 s TB ukazuje:
Informace o nabíjení:
Zbývající energie (mAh): 4333
Plně nabito: Ano
Nabíjení: Ne
Kapacita při plném nabití (mAh): 4411
Nejsem si jistej, jestli tam bylo 0 cyklů, od začátku jsem to nesledoval, ale používam ho 14dní a spíš na baterku, takže těm 6 to asi odpovídá.
Mam stejnej Macbook jako ty a ty hodnoty se celkem hýbou. Momentálně mi to ukazuje:
Informace o nabíjení:
Zbývající energie (mAh): 4301
Plně nabito: Ano
Nabíjení: Ne
Kapacita při plném nabití (mAh): 4342
Takže ho máš cca 14dní a Ověření krytí se Ti stále neukazuje-záruka u apple? Kde jsi ho kupoval?
Ty hodnoty u baterie se hybou i mi.
Na Apple podpoře mi řekli, že 6 cyklů po vybalení z krabice je divné, že to byl asi testovací kus na výrobní lince....zajímavé...
A záruka aby se ukazála, pokud se tak ještě nestane, tak jedině poslat scan faktury do Applu do států. A samozřejmě bude ukazovat datum na faktuře, i když dodání PPL proběhlo až o týden později, a správně když se registruje mac, zobrazí se datum za rok právě od této chvíle(Český servis mi řekl, že je to divné, že to tam ještě není, tak stejně, že 6cyklů je velmi nestandartní)
Mám ho 14dní a nic se tam neukazuje, upřímně jsem ani nevěděl, že se na něco takovýho mam kouknout. Takže jsem to zkoušel až teď. 😀
Kupoval jsem ho v iStyle.
Neni spíš možný, že ho někdo koupil, chvíli na něm fungoval a pak ho vrátil?