Ahoj všem, Před 14 dni jsem si udělal radost a koupil si MacBook Pro 2016 bez TB. Koupil jsem si ještě redukci z usb-c ve stejné barvě jako macbook a šlape skvěle. Ale bohužel, hned druhý den mi vypadl, restartuji nebo vypnu a pak naskočí, říkám si že to je doufám problém jinde než v noťasu. Situace se ovšem opakuje a tak si vygoogluji tyto problémy a nejsem jedinej. Ale k věci, když se začne internet lagovat při hře a šáhnu na redukci nebo třeba povystrčím, tak internet najednou běží normálně. Drbnu do ní znova, internet začne lagovat, tak znovu povystrčím a je to zase najednou dobrý. Myslíte, že může být tento problém i v té redukci? Mám připojenou většinou jen myš a nabíječku. Na googlu jsem našel že problém s wifi je systémem a že by možná měla problém vyřešit nějaká aktualizace. Nesetkal jste se s tím někdo prosím?
-
Ahoj,
předpokládám, že je to redukcí. Mám stejný "problém" ...když připojím externí disk přes redukci přestane internet fungovat, když ale na tu redukci připojím flash disk tak to nedělá. Mám ještě jednu redukci z číny a na té vše funguje bez problému. Mám objednaný hyperdrive HUB tak uvidíme jak to bude běhat tam....ale v notasu bych problém neviděl