Zavřít reklamu
  • Zapojení mini #55085

Měl jsem doma od samsungu :

Samsung UR590 (LU32R590CWPXEN) - fungoval dobře

teď mám i skrze práci s tabulkami na více monitorech
    Samsung C49RG90 (LC49RG90SSPXEN) - oboje i s M2 air a Pro M3 pro fungovali přes:

USB Hub i-tec USB-C Metal Low Profile 4K Triple Display Docking Station + Power Delivery 85 W (C31FLATDOCKPDPLUS) celkem v pohodě

Takže ber osvědčenou značku, 4K nebo 5K podle toho kolik jich budete používat a ideálně aby měli možnost již thunderbolt / usb-c konektivity než to HDMI, třeba v práci dell P1422HE je dostačující a taky to na kanc. práci stačí, ale na fotky, obecně grafiku bych bral nějaký jiný.

Samozřejmě skrze hry s malou odezvou a DPI na maximum, rozlišení 4K mensí už nebrat.

Monitory jsou držáky, takže se nebát utratit více, vydrží déle než podpora M4 🙂

Zapojení mini #55086

diky za podrobné info, seriály co stahuju jsou i zazipovane,jde to rozbalit v nějakém programu u apple?

Zapojení mini #55087

monitor staci takovy?ACER 28 Nitro XV282KKV bmiipruzx

Zapojení mini #55088

zipovací utilita si poradí s většinou známých formátu, jinak jdou stáhnout izip atd.

Ten monitor by měl stačit, ale na jednom už bych nebyl schopen pracovat, mrkněte na kterých je možnost jako daisy chain jako u dell monitorů, aby jste v budoucnu nebyl překvapen.

BTW mac os stále neumí rozdělení 2 oken ve velkém monitoru, 2 monitory jdou spravovat lépe ale to nemám 100% vyzkoušené.

Obecně si macy rozumí nejlépe s apple monitory, ale dávat za monitor 2x až 3x víc než na mac je nechutné.

Zapojení mini #55089

ja to mam na běžné užívání tak mi stačí jedno okno,je to jen na doma

Odpověď na: Zapojení mini

celý text

.