Zavřít reklamu
  • Iphone 16 a rádio v autě #55362

Zdravím, koupil jsem si nyní iphone 16 a mám problém s přehráváním písniček ve služebním Dusteru. Dřív jsem měl SE 2020 a poutěl jsem songy do auta přes originál lightning redukci a kabel s 3,5 jackem. Nyní jsem si koupil iphone 16, mám usbc redukci (byť už ne originální, ale z Alzy), stejný kabel s 3,5 jackem, ale když to zapojím a pustím např. Spotify, tak jde hudba pouze z mobilu a ten ani nepozná, že je k něčemu připojenej. Faktem je, že rádio v autě je trochu prehistorický, ale na minulej mobil to fungovalo v pohodě.

Myslíte, že iphone 16 je už tak jinde, že nedokáže být kompatibilní s takhle starým rádiem, nebo může být chyba například v neoriginální redukci? Nebo v tom může bejt nějaká úplná prkotina v nastavení telefonu?

Díky za rady.

Iphone 16 a rádio v autě #55374

Viděl bych problém v redukci.

Iphone 16 a rádio v autě #55375

Sázel bych na tu neoriginální redukci nebo kabel. Mám podobný problém na 16 Pro, když si chci v autě přes neoriginální kabel nabít telefon, tak se nenabíjí, ale přes originální ano. Přitom na 14 Pro to fungovalo. 🙁

Iphone 16 a rádio v autě #55448

Ja mam pul roku iPhone 16, v aute funguje perfektně (to bude určitě i novějším autem a především jeho výbavou ). Tak ci tak, zkušenost s originálním příslušenstvím mám už za IPhone 7, nabíjení v aute s žádným jiným kabelem nefungovalo. Bohužel mi ale investice do 16 tky dela prozatím spíš vrásky na cele , foťák si nemůžu vynachválit oproti minulému mobilu, stručně řečeno všechno má svoje.. nemuseli ale přestat vyrábět IPhony do jedné ruky , iPhone 16 je na me celkem jako kráva 🙈🙈🙈

Odpověď na: Iphone 16 a rádio v autě

celý text

.