Zavřít reklamu
  • Foceni pod vodou iPhone 13 mini #51299

RoSch píše:
    2Pepe: Rádo se stalo. Rozhodnutí každopádně bude na tobě. IP68 je trvalé ponoření min. v 1m hloubky - teoreticky to může být i více, ale na hloubkové potápění to určitě nebude 🙂

Btw, tady ten kryt Tech-Protect mají o 100,- levnější, takže zas tak výrazná cenová investice to není 😉

https://www.kryteo.cz/zaviraci-pouzdra-pro-iphone-13-mini/tech-protect-vodeodolne-pouzdro-shellbox-ip68-iphone-13-mini-black/

na tu stránku jsem se už dival... a za zech 600 se o tom dá uvažovat.. přeci jen by v tom mohl přečkat celou dovolenou bez újmy...
    sám se na nádech nepotopim víc jak 6m, ale v takové hloubce bych asi ani nefotil.. ten metr až 2 by mi na fotky bohatě stačilo... převážně bude max do metru.. ještě jednou díky

Foceni pod vodou iPhone 13 mini #51301

Pepe píše:

Pepe píše:

Zuzka píše:

My ho pouzivali letos v Recku ve slane vode a nkkde nic nezatikalo vsechno v pohode. Vyuzivano na foceni pod vodou.

super. A fotky vypadají rozumně? Vím, že se ptám jak blbec... ale líná huba hole neštěstí...

A ještě jak dlouho jste ho měli pod vodou? Na stránkách mají napsáno, že vydrzi 3m po dobu 1 minuty... a snorchlovat vydržím přece jen o něco déle 🙂

Jo fotky vypadají celkem dobře, dají se použít. Měli jsme ho v tom vždy docela dlouho ve vodě, třeba půl hodiny na jedno koupání a nikam nic nezatelko a používali jsme za den opakovaně, v jednu dobu jsme ho měli ve vodě i hodinu, když jsme se koupali z lodě.

Foceni pod vodou iPhone 13 mini #51403

Dovolím si doplnit otázku....
    Koupil jsem pouzdro tech protech jak je výše v odkazech. Našel jsem na netu za 549.no nekup to.
    Telefon v pouzdru je sice obrovský ale chrání skvěle a hlavně byl denně pod vodou když jsem na dovolene snorchloval. Nebyl sice nijak hluboko ale o to déle byl telefon pod vodou. Pouzdro nepustilo ani kapku a fotek jsem nacvakal mrak a všechny se dají použít.
    Takže pokud bude někdo něco takového řešit tak můžu doporučit

Odpověď na: Foceni pod vodou iPhone 13 mini

celý text

.