Ahoj všem,
Mám ip 13 mini a chtěl bych s nim něco na dovolené bliknout i pod vodou - v moři. Mate někdo zkušenost s focenim v moři?
Mobil sice má prý vydržet 6m na pul hodky ale i tak mám respekt a přemýšlím i nad nějakým pouzdrem. Nemáte někdo vyzkoušený nějaký vodotesny pouzdro které nestojí majlant?
Díky za každou odpověď
-
Taky jsem to řešil. Vody se nebojím, občas iPhone umyju, ale respekt mám ze soli 😂 Nakonec jsem ho do moře nebral.
Ahoj my používali letos tento z decathlonu a za nás velká spokojenost, pěkně pevné zavírání a do pouzdra nikdy nenatelko, takže za nás bezva. Jen je větší než samotný telefon. Používáno na IP 11 Pro a na IP 13.
https://www.decathlon.cz/p/vodotesne-pouzdro-na-telefon-velke-ipx8/_/R-p-146172?mc=8362014Takže bude lepší koupit nějaké podvodní pouzdro... je mi jasny, že fotit by nešlo, ale aspoň video při šnorchlu jít mohlo... otázka je co ta slaná voda..
Můžeš použít nějaké univerzální, jak píše Zuzka, nebo zkusit přímo na míru (viz níže). Každopádně bych to ale asi nejdříve otestoval v normální vodě, někde v bazénu, jestli neprotéká 😉