Před 15ti měsíci jsem koupil použitý iPhone XS z obchodu, který se specializuje na servis a prodej použitých iphonů. Ovšem i po této době mi kondice baterie ukazuje maximální kapacitu 100%. Připadá mi to zvláštní. I kdyby v době, kdy jsem telefon koupil byla baterie úplně nová, tak bych čekal, že po 15ti měsících nějaké to procento z maximální kapacity ztratí. Neví někdo čím to může být? Díky
-
Neřešil bych. Já měl iPhone X od vydání a baterka i tuším po 2,5 letech ukazovala 100% a už byla tak vypouklá, že jsem měl prohlý displej. Teď mám 13 Pro a to stejný. Od vydání a stále 100%
Aj ja mam zdravie 100% na 13 pro, ale baterie sa prehrieva a výdrž letí dole, ono to je asi bug no
Twisi píše:
Neřešil bych. Já měl iPhone X od vydání a baterka i tuším po 2,5 letech ukazovala 100% a už byla tak vypouklá, že jsem měl prohlý displej. Teď mám 13 Pro a to stejný. Od vydání a stále 100%Ok, je to zvláštní. Myslel jsem si, že jsem výmka, ale jak vidím, tak je nás víc. Díky moc
Peter píše:
Aj ja mam zdravie 100% na 13 pro, ale baterie sa prehrieva a výdrž letí dole, ono to je asi bug noOk, je to zvláštní. Myslel jsem si, že jsem výmka, ale jak vidím, tak je nás víc. Díky moc