Zavřít reklamu
  • Alternativa k Blackberry HUB v IOS #48882

“ nechapu proc to jeste nekdo neudelal “ - kdyz jsi schopny napsat toto, tak pak neni nic zvlastniho ze to nechapes. Jediny kdo to muze napsat je Apple a ten to neudela, protoze to ani neni v technickych moznostech. A duvod? Ten se jmenuje Sandbox 😉

“Na iphonu ti toho bude chybet trochu vic“ - to jako ze na iOS neni kalendar, prehravac hudby a videi? Nemoznost flashky jen z casti. Nezprovoznis tam kdejakou fake flashku z Ali, ale flashky pro Apple jsou.

V cem je prenos souboru otres? Tohle zkus rozepsat 😊

Alternativa k Blackberry HUB v IOS #48915

Jsem jen zacatecnik a nechci se nijak přít. Jen chci rict ze BB mělo par veci hodně vychytanych a ty mi proste u IOS chybí. Např. Klávesnici pokud vite o nejake alternative rad si necham poradit. Nebo kdyz na IOS smazu v oznamovacim centru mail v mailu mi stejne zustane. Treba to mam jen spatne nastavene. Jak rikam rad si necham poradit.

Alternativa k Blackberry HUB v IOS #48921

V pohode, kazdy nekdy v necem zacinal, ale resit kalendar, ci prehravac hudby je tak trochu detinske. A nerozepsal jsi se s tim otres prenosem souboru.

Tak samozrejme ze BB melo par veci vychytanych, stejne jako tomu bylo u Symbianu (aplikace z Betalabs zejmena), nebo WindowsPhone (zalozka socialnich siti v kontaktech, pripadne komunikace ve zpravach i z vybranych socialnich siti, double tap a alwaysON daaaaaaaaaaavno pred vsema).
    Bohuzel, to ale nebyly takove killer feature veci, ktere by upevnili jejich trzni podil 😉

Alternativa k Blackberry HUB v IOS #48946

Ze stareho pocitace ktery nema pristup na net. Je téměř nemozne dostat jakykoliv soubor do iphonu. A to mi tu chybi. U bb apsolutne zadny problem . Treba je na to taky nejaky figl. Potreboval jsem např. Ovladace stahnout do mobilu a dat do pc. ( jen priklad)jak to udelas bez itunes?

Alternativa k Blackberry HUB v IOS #48947

Můžete mi vysvětlit, vypadáte jako někdo kdo tomu opravdu rozumí, proč něco jako HUB neexistuje? Je to složité na udělání nebo BB na to má nějaký patent? Prostě jen vše na jednom místě, krásně a přehledně.

Odpověď na: Alternativa k Blackberry HUB v IOS

celý text

.