Ahoj, mám iPhone 12 mini a dnes ráno mě probudil jiný zvuk messengeru. První pípnuti je to klasické a potom se začnou ozývat takové ty typické tři tóny (které jde třeba slyšet z Času u obrazovky). Nemůžu vůbec přijít na to, kde to nastavit zpátky a hlavně, proč se to najednou samo tak změnilo?
Mám aktuální software, vypnula a zapnula jsem mobil, aktualizovala jsem Messenger a pak ještě odinstalovala a nainstalovala a pořad nic. Neskutečně mě to vytáčí, předtím se mi totiž ozval klasicky zvuk messengeru a potom, když někdo posílal hodně zpráv za sebou, to bylo ztišené. Jenže teď slyším to otravné pipnuti na každou zprávu ve skupině.
Za každou radu budu moc vděčná, díky.
-
No tak už jsem se lekla, ze jsem nekdě něco nastavila, ale jak tak čtu tak ode dneška s tím má problém více lidi.. je to nesmírně otravné s hlavně pak nevím na co je to vlastně oznámení...
Ahoj, taky se mi to stalo a nevěděla jsem co s tím. Naštěstí mě tenhle příspěvek dost uklidnil. Asi budeme muset čekat na aktualizaci messengeru, protože se nikde v nastavení neda najit změna zvuku.