Dobry den, nechtic jsem vymazala ikonu facebooku z plochy, facebook neni odinstalovany, stale ho mam, ale nemuzu najit ikonu. Nevite prosim nekdo jak to vratit zpet na plochu nebo kde to najdu? Dekuji.
-
mrkni se do knihovny aplikaci posledni stranka posunutim v pravo
Mikael píše:
mrkni se do knihovny aplikaci posledni stranka posunutim v pravojo tam ten fb najdu, ale jak ho dostanu zpet na plochu (stranku, kde jsem ho mela predtim)?
nastaveni - plocha

pro nove aplikace, mel by fungovat i drag /drop z knihovny na plochu u tech co na plose nejsou
ja nevim jestli si dobre rozumime:(:D ja potrebuji dostat fb z knihovny aplikaci na plochu hned vedle messengeru:).
ten drag/drop co to prosim znamena?:)
zkus tam vrátit tu ikonu!
to jsem zkousela nekolikrat a nejde to;)
A nebude nejjednodušší pro tebe to odinstalovat a nainstalovat znova?
Kristina píše:
ten drag/drop co to prosim znamena?:)Dlouze podržet prst na ikoně v Knihovně aplikací (prst nezvedat) a přetáhnout směrem doleva na požadovanou plochu a místo ... viz video v tomto odkazu od času 9:12 😉
nejde to ani odinstalovat prave, to je prvni vec co jsem zkousela. nejde to ani pretahnout, nemohu to ani instalovat znovu, protoze aplikace je stazena, v app storu se pise "otevrit"... ona v tom telefonu fyzicky je, ale najit ji umim jen pres knihovnu, na plose neni a neumim ji tam dostat.
Jen pro jistotu, musis to pretahnout z knihovny aplikaci, to neni seznam aplikaci v nastaveni, ale posledni obrazovka, ke ktere se dostanes pretahovanim obrazovky doprava. Chvili mi to trvalo, nez mi to doslo, treba mas stejny problem, ze to delas z nastaveni a nebo potom, co vyhledas aplikaci pres search okno.
Huraa mam to! Filipku moc dekuji!:)) a vsem ostatnim dekuji za trpelivost!:)
Filip píše:
...musis to pretahnout z knihovny aplikaci, to neni seznam aplikaci v nastaveni, ale posledni obrazovka, ke ktere se dostanes pretahovanim obrazovky doprava...Právě proto jsem ve svém předchozím příspěvku dával odkaz na video i s časem, kde to bylo jasně znázorněno ... ale předpokládám, že se Kristina na to ani nekoukla 😉
Mrkla, neboj. 😊 Děkuji všem!