Zavřít reklamu
  • Aktualizácia 26.2 #55677

Dobrý deň,
    vedel by mi prosím niekto poradiť?

Minulý rok som si v obchode kúpila iPhone 13. Zdravie batérie mám stále 100 %. Doteraz som mala iOS 18 (presné číslo aktualizácie si už nepamätám :D) a telefón mi nikdy nesekal.

Problém nastal až po tom, čo som si aktualizovala mobil na iOS 26.2. Aktualizáciu som musela spraviť, pretože som na Vianoce dostala Apple Watch, ktoré vyžadujú najnovšiu verziu aktualizácie. Odvtedy mi však celý telefón citeľne seká.

Na stránkach Apple píšu, že vrátiť sa na staršiu verziu iOS nie je možné, čo chápem. 😀

Zároveň však uvádzajú, že iOS 26.2 je podporovaný už od iPhonu 11 až po najnovšie modely.

Viem, že iPhone 13 už nie je najnovší, ale to aby takto sekalo ? 😕

Mám sa teda zmieriť s tým, že mi bude mobil už stále sekať, alebo existuje nejaké riešenie?

Ďakujem za každú radu! 🙂

Aktualizácia 26.2 #55678

Ahoj, počkej na novější verzi iOS. Tyhle první verze jsou vždycky s problémy. Kolem iOS 26.4 už jsou ty systémy celkem odladěné a fungují. Do budoucna doporučuji stahovat nejdříve iOS XX.5.

Aktualizácia 26.2 #55680

Romanka píše:
    Dobrý deň,

vedel by mi prosím niekto poradiť?

Minulý rok som si v obchode kúpila iPhone 13. Zdravie batérie mám stále 100 %. Doteraz som mala iOS 18 (presné číslo aktualizácie si už nepamätám :D) a telefón mi nikdy nesekal.

Problém nastal až po tom, čo som si aktualizovala mobil na iOS 26.2. Aktualizáciu som musela spraviť, pretože som na Vianoce dostala Apple Watch, ktoré vyžadujú najnovšiu verziu aktualizácie. Odvtedy mi však celý telefón citeľne seká.

Na stránkach Apple píšu, že vrátiť sa na staršiu verziu iOS nie je možné, čo chápem. 😀

Zároveň však uvádzajú, že iOS 26.2 je podporovaný už od iPhonu 11 až po najnovšie modely.

Viem, že iPhone 13 už nie je najnovší, ale to aby takto sekalo ? 😕

Mám sa teda zmieriť s tým, že mi bude mobil už stále sekať, alebo existuje nejaké riešenie?

Ďakujem za každú radu! 🙂

Zkuste telefon restartovat.

Odpověď na: Aktualizácia 26.2

celý text

.