Zavřít reklamu
  • Displej špatně reaguje při nabjení #55589

Ahoj, koupil jsem si na Mobil potovosti telefon Iphone 11 pro max ve stavu A, žádné poškození, vše funguje - podle mě je teda repasovaný, v nastavení píše, že se nepodařilo rozpoznat baterii a displej, ale nikde nic nepozoruji, vše funguje, jas, zobrazení, vše v pořádku, vše funguje, je skutečně jako nový. Baterie vydrží skutečně dlouho.

Jediný problém mám když telefon nabíjím. Používám kabel fixed a rychlonabíječku od Alzy, tuším těch 20 nebo 22W.

Když telefon nabíjím a používám, děje se mi tzv ghost touch. Na displeji mi libovolně přecházejí ikonky a otevírá se mi to co nechci, špatně reaguje. Jakmile telefon z nabíječky vyndám, vše funguje v pořádku.
    Nevíte čím to může být? Někde jsem našel, že když se používá rychlonabíječka pro starší modely, může se to takle sekat nebo když mám kryt? Ten používám.

Spíš mi jde o to zda reklamovat a nebo nechat a je to "normální". Nabíječku s jiným proudem nemám, takže teoreticky můžu zkusit ještě nabíjet přes PC nebo někde sehnat jiný adaptér. DÍKy.

Odpověď na: Displej špatně reaguje při nabjení

celý text

.