Dobrý den,
Nedávno jsem aktualizoval iPhone 16 Pro Max na verzi iOS 18.2 s tím že vylepšili ovládaní fotoaparátu a spoustu dalších věcí. Jenomže od té doby mám samé problémy. Když zapnu aplikaci fotoaparátu (je jedno jakým způsobem), tak třeba i 20 sekund trvá než se načte obraz a můžu fotit. Navíc od té doby trochu stávkuje face id. To pro změnu dlouho trvá než mě pozná. Nemáte podobné problémy?
-
Nefunguje režim portrét na selfie kameře, pořád píše “vzdalte se” a ani režim film, tam se fotoaparát úplně zasekne. Smazal jsem celý iPhone a nepřihlásil se na svůj profil a teď občas funguje a občas nefunguje.
Po aktualizaci na iOS 18.1.1. se telefon strasne seka, apky padaji, forak reaguje spatne nebo vubec a taky zamrza nebo se vypne…hruza, mam ipony uz radu let a toto je zatim nejhorsi zkusenost pri aktualizaci…doufam, ze to vyladi… iPhone 13.
Doporucujem urobit cistu instalaciu cez DFU.
-tu stiahnut ios: https://ipsw.me
-urobit si zalohu
-dat tel do DFU
-vybrat stiahnuty ios
-po nainstalovani stiahnut zalohuTakto to tobim vzdy ked prechadzam na novu radu ios a vzdy OK.
18.2 ide paradne.Párkrát se mi stalo, že po aktualizaci jsem měl problémy, a vyřešilo to tovární nastavení. Prostě si uložíte potřebné věci z telefonu a uděláte tovární reset. Telefon se tak aspoň rozjede od nuly na staženém systému. Už se mi to stalo a vždy to pomohlo.