Zavřít reklamu
  • Samovolné zvyšování a snižování hlasitosti #54353

Dobrý den, mám iPhone 13 a poslední dobou se mi zničehonic samovolně zvyšuje hlasitost systémových zvuků - zvuky tlačítek, zvuk zamknutí, zvuk upozornění, zvuk fotoaparátu. Je to dost otravné. Někdy pro změnu nejde zvuk vůbec. Po chvíli se to samo zase ztlumí. Někdy to trvá pár sekund, někdy pár minut.
    Neví někdo, co by to mohlo způsobovat?

Samovolné zvyšování a snižování hlasitosti #54653

dub540 píše:
    Dobrý den, mám iPhone 13 a poslední dobou se mi zničehonic samovolně zvyšuje hlasitost systémových zvuků - zvuky tlačítek, zvuk zamknutí, zvuk upozornění, zvuk fotoaparátu. Je to dost otravné. Někdy pro změnu nejde zvuk vůbec. Po chvíli se to samo zase ztlumí. Někdy to trvá pár sekund, někdy pár minut.

Neví někdo, co by to mohlo způsobovat?

Dobrý den, mám ten samý problém a to mám iPone 15. Přišel jste na to, čím to může být?

Samovolné zvyšování a snižování hlasitosti #54659

Dobrý den, nepřišel jsem na nic. Ale už se to děje jen občas.
    Pravidelně teď v aplikaci ChatGPT.

Samovolné zvyšování a snižování hlasitosti #55044

Já mám iPhone 14 Pro Max a tento problém mám již 8 měsíců. Zatím nikdo nic neporadil, dělá to nahodile pořád.

Samovolné zvyšování a snižování hlasitosti #55102

Zdravím, mám úplně stejný problém na iPhone 16 Pro a měl jsem to i na 14 Pro Max. Z toho, co jsem sám zkoušel přijít na problém, tak chyba není v iOS, ale v aplikaci ChatGPT. Vždy, když si nastavím nějakou hlasitost a pak přejdu na aplikaci nebo stránku ChatGPT, hlasitost se mi ztlumí. Chyba bude v aplikaci.

Samovolné zvyšování a snižování hlasitosti #55658

Možná řešení - mě pomohlo

Zkontrolujte "Vyrovnání hlasitosti": Toto nastavení může způsobit, že se hlasitost automaticky upraví.
        Jděte do Nastavení > Aplikace > Hudba.
        Zapněte nebo vypněte funkci "Vyrovnání hlasitosti".
    Zkontrolujte nastavení pro sluchátka: Pokud používáte sluchátka, je možné, že je nastaveno "Tlumit hlasité zvuky".
        Jděte do Nastavení > Zvuky a haptika > Bezpečnost sluchátek.
        Zkontrolujte, zda máte tuto funkci zapnutou a případně upravte její nastavení nebo ji vypněte.
    Vyčistěte reproduktory: Prach a nečistoty mohou způsobit problémy s kvalitou zvuku.
        Použijte měkký, suchý štěteček k očištění otvoru reproduktoru nebo sluchátka.
    Zkontrolujte a upravte ručně hlasitost: Ujistěte se, že máte správně nastavenou hlasitost.
        Přejděte do Nastavení > Zvuky (nebo Zvuky a haptika) a zkuste několikrát přejet jezdcem s hlasitostí doprava a doleva.
Odpověď na: Samovolné zvyšování a snižování hlasitosti

celý text

.