Zavřít reklamu
  • Voice control #50829

Ahoj,
    mám Iphone 7 sice 5 let ale jsem v tom pořád laik. A stala se mi taková věc, kterou nechápu. Občas, když mám bezdrátová sluchátka, tak mi vyskočí Voice control, ale tomu jsem nějak nevěnovala pozornost. Ale dnes se mi stalo, že jsem si sundavala sluchátka z uší a jedno mi spadlo na zem, tak jsem ho sbírala a v rukou jsem držela Iphone (i jsem ho držela asi i za obrazovku) a najednou telefon začal mluvit anglicky..Nevím co vše říkal, ale ukázalo se mi tam to Voice Control, pod tím bylo jedno jméno z mých kontaktů Kája (zrovna i tenhle kontakt mám na černí listině :D, ale vím že ta osoba má Iphone) a jediné co jsem slyšela bylo anglické mluvení zakončené ,,.....FaceTime to Kája". Zmáčkla jsem rychle tlačítko a zrušila to a když jsem otevřela pak složku FaceTime, tak jsem tam žádneho káju že bych mu volala neměla. Tak doufám, že jsem mu nevolala, ale stejně nechápu, co se mi v tom mobilu stalo? Četla jsem na internetu, že voice control funguje podle hlasu, ale já nic neříkala, tak jak mi to mohlo vytočit jednoho člověka? A je možné, že ho to vytočilo, i když to v historii Facetime ani v hovorech nemám? Jako je fakt, že jsem to sluchátko sbírala po cele chodbě a mačkala na tom mobilu přitom buhví co, ale stejně..Prosím o radu.

Odpověď na: Voice control

celý text

.