Zavřít reklamu
  • iOS 10.. "Ofiko" #5578

Dnešní update katastrofa...jako každej rok, čím dál horší.

iOS 10.. "Ofiko" #5579

Cawte mam otázku ,aktualizoval som na iOS10 svoj tablet iPad Air 2 celko spokojnosť zatial len mi vadí jedna vec a to ze mi nefunguje teraz Splitscreen takze moja otazka je ci to v iOS 10 odstránili alebo je to chyba systému ? Lebo dost často som využíval prave to ze som mal naraz spustené 2 aplikácie vedľa seba.

iOS 10.. "Ofiko" #5580

Asi koncim s iphonom...toto je katastrofa kde mam napisat a volakomu vypi..vať za tento update?

iOS 10.. "Ofiko" #5581

Také vám zmizela v oznamovací centru položka řadit ručně? Mam to na iPadu a bojím se, že to bude i u Iphone. Řadí to zprávy a události jen podle data. Nutné potrebuju podle události. Můžete prosím potvrdit nemožnost u iPhone.

Kolega v práci je z toho nešťastnej, protože nám to ukazuje chrono data.Taže už od rána studuje, jak to rychle vrátit zpět, než to opraví.

Dále je naprosto příšerná ta černá u budíku. Oznamovací centrum je přímo děs. Jako mám rád apple, ale tohle je už moc.

iOS 10.. "Ofiko" #5582

Ava píše:
    Také vám zmizela v oznamovací centru položka řadit ručně? Mam to na iPadu a bojím se, že to bude i u Iphone. Řadí to zprávy a události jen podle data. Nutné potrebuju podle události. Můžete prosím potvrdit nemožnost u iPhone.

Kolega v práci je z toho nešťastnej, protože nám to ukazuje chrono data.Taže už od rána studuje, jak to rychle vrátit zpět, než to opraví.

Dále je naprosto příšerná ta černá u budíku. Oznamovací centrum je přímo děs. Jako mám rád apple, ale tohle je už moc.

To s tou černou u budíku mi nevadí naopak o celkem ocením spíš nechápu proč to u budíku je ale když vlezu do nastavení tak mi svítí do ksichtu bílé pozadí to mě mrzí , také mě mrzí že se data nedají zapínat a vypínat z roletky 🙂

Odpověď na: iOS 10.. "Ofiko"

celý text

.