Děkuji za Váš příspěvek. Já jsem nezaznamenal vůbec žádný pokrok. Dotaz jsem napsal na další fóra (i americká) a buď naprosto bez reakce, nebo rady abych udělal to, co už jsem zkusil desetkrát. Dcera si tento týden koupila 13 (ne pro), uvidím, až to nainstaluje.
-
Též jsem koukal i na cizí weby a diskuse. Asi to není zas tak ojedinělé. Ale též jsem nenašel žádné řešení (ani na cizích diskusích). Vám to už funguje jak má? Začlo Vám to fungovat najdenou bez Vašeho zásahu (jak jste psal výše)?
Na iCloudu to začalo fungovat (bez mého zásahu) a fotky se tam přenášejí ve stejné velikosti, jako mám v telefonu. Ale do počítače (složka Pictures\iCloud Photos\Downloads) se fotky posílají stále komprimované. Žádné drama, ale štve mi to z principu.... všem okolo mě (ale ne s iP13pro) to funguje jak má, nastavené mají vše naprosto stejně v telefonu i v aplikaci iCloud v počítači jako já
Aha, rozumím, díky za dopřesnění. No já to mám v menším rozilišení na iCloudu i v PC. Skoro to vypadá, že se toto děje (i dle cizích diskuzí) při "výměně" telefonu. Jak je to ale možné a jak to opravit ale zřejmě nikdo neví. Jediné co zbyde, čekat, že se to "samo srovná". :-/ Problém je ale v tom, že když bych potřeboval z jakéhokoli důvodu resetovat telefon, že bych přišel o fotky v plném rozlišení (zpět by se mi zřejmě natáhnuly ty kompromované).