Dneska mi volali, že se to již řeší s Applem a že se jedná o globální problém Apple v kombinaci s Vodafone.
-
Dnes jsem opět volal do Vodafonu na základě požadavku, který mi uzavřeli a nedali vědět výsledek. Nicméně výsledek je takový, jak bylo zmíněno výše, problém je na straně Applu a opravu jim potvrdili ve verzi 15.1.1 která má vyjít v následujících několika dnech
Taky mi volala slecna z Vodafonu, ze to resi s Applem a ma to pry vic zemi. Tvrdila, ze to ma neco spolecneho s VoLTE, ale to nemuzu na telefonu vypnout a na "Muj Vodafonu" webu jen vidim, ze sluzba "Wi-Fi volani a VoLTE" je aktivni a neda se to zmenit. Slecna slibila, ze mi to vypne, ale nestalo se
Stejný problém už Cca tyden. Z Vodafonu se mi maji ozvat, dovolat se na Apple podporu, s cekackou je skoro nemožné, při selhání hovoru po 4 minutach. Vyzkoušeno vse možné, naprosto zbytecne, nic nepomaha. iPhone 12, kazdopadne už mě to začíná vytáčet, člověk si opravdu mobil za takové penize nekupuje proto aby musel používat poštovního holuba.