Dnes voláno na Vodafone. O problému nevěděli a předali k řešení. Apple podpora také nic neví. Nemám pocit, že by se to nějakým způsobem řešilo. Možná bude leší, když to zahlásí více lidí.
-
Na Vodafonu a Apple o tom vědí každé 3 dny mi volají a zkoušíme různé možnosti nastavení a podávají info.
Jinak nikdy jsem nepoužíval wifi hovory a měl vyplé VolTe přímo na sim kartě a hovory padali stejně jako když jsem to na zkoušku zapnul.
Mě teda nepomohlo niciPhone 13 Pro 15.1 s T-Moble e-sim + fyzická O2 a vypadával mi T-Mobile po jedné minutě hovoru.
Změna na T-Mobile e-sim na fyzickou a hovory fungují bez problému. Bohužel služební O2 fyzickou za esim nemůžu vyměnit. Na T-Mobile mi řekli že by mělo být opraveno v půlce prosince. Že by iOS 15.2 ? nezkoušel někdo betu ?U iPhone 13 Pro a sítě Vodafone…selže každý hovor průměrně po 7minutach…myslím ze to opraví aktualizace…před aktualizaci na 15.1 bez problému!
Zdravím, Vlastním Iphone 12 pro max nejsem si jistý jestli to zacalo blbnout po aktualizaci 15.1 ale pisete tu o výpadku pri hovorech. Netusim jestli to myslite tim ze to uplne vepadne nebo to jako se to deje me ze po 30s nebo 1min nekdy vubec, slysim volaneho strasne trhane ze mu takrka nejde rozumet zkrátka slysim pismeno z kazdeho jeho druheho slova.