Tak zatím po aktualizaci hovor nepadá ale druhou stranu slyším jako bych neměl signál a vynechává hovor jako by byl člověk v jeskyni
-
Tak se opravuji volání Vodafone na SAZKAmobil a hned 1 minuta výpadek. Po aktualizaci jsem provedl restart telefonu ještě zkusím obnovení sítě
Tak se opravuji volání Vodafone na SAZKAmobil a hned 1 minuta výpadek. Po aktualizaci jsem provedl restart telefonu ještě zkusím obnovení sítě
Dobrý den, mám iPhone 12, jednu klasickou SIM a jednu eSIM. Hovory my vypadávaly od začátku, vyřešila jsem to vypnutím 5g. Včera jsem aktualizovala na 15.1.1, kde Apple chybu údajně opravil. Znovu jsem 5G teda zapla a při volání mě druhá strana neslyšela. Vypnutí 5g ale opěto pomohlo, tak to vyzkoušejte.
Ahoj všem, podobné věci se mi teď stávaji s aktualizací 15.3.1 - máte to někdo taky? Když chci použít navigaci spadnou data, pak gps a nakonec síť. Při zapnutí tichého režimu to píše, že jsem bez sítě. Při hovoru po několika minutách se hovor odpojí - hovor selhal. Mám iphone 6 - může to být tak novou aktualizací na tak starém telefonu - jako důvod? Díky