Zavřít reklamu
  • Apple ID #48166

Dobrý den,
    pořeboval bych poadit, včera jsem si měnil e-mail k apple id. Chvilku mi to nešlo tak jsem pořád zadával to samí až jsem musel opět přejít na můj starý e-mail co jsem tam měl na začátku. Napadla mě ještě jedna varianta a to změnit apple id e-mail, přes stránku od apple.......to mi už šlo, ale pak jsem jsi všimnul že v nastavení pod mým profilem mám můj starý e-mail a když se přejdu do sekce"Jméno, telefonní čísla, e-mail", tak tam mám ten nový e-mail, co jsem si nastavil na stránce applu. Tak nevím jestli jsem to bugl nebo rozbil. Zkusil jsem osvědčenou metodu vypnout a zapnout, ale nevyšlo mi to. Mohli byste mi poradit??

Ps: Jinak apple id mi jde normálně pod tím novým e-mail = stahování a přihlašování.

Děkuji předem za odpověď.
    Snad je to srozumitelný.

Apple ID #48222

Teď jsem to zkusil. ID jsem změnil na appleid.apple.com.
    V telefonu a na Macu jsem se odhlásil ze starého ID, přihlásil s novým a bez problémů to jde. Takže asi zkus odhlášení a přihlášení.

Apple ID #48234

Dobrý den,
    děkuji za odpověď. Už jsem to vyřešil, dal jsem si tam i ten druhý e-mail jako zabezpečení takže v pohodě. Jinak apple id mám nastaveno na ten můj nový e-mail.

Ješte, když jsme v té konverzaci, chci se zeptat na macu mám nějake soubory, které se pořádně nesmazali a zpomalujeme mi to chod systému potřeboval bych je odstranit, takže jsem přemýšlel, že bych je odstranil antivirusem Avast.......může být??

Děkuji

Odpověď na: Apple ID

celý text

.