Vyskakovací okno, kde mě to upozornilo že tam mám viry a abych klikl na odkaz, kde si stáhnu antivir, který to vyřeší…..čili po kliknutí na zmiňovaný odkaz mě to přesunulo do App Store na tu aplikaci.
-
Když jsem tu apku otevřel tak tam bylo napsáno, že bylo zaznamenáno 16 malwarů, pak to po mě chtělo peněžitou částku…..tak jsem to zamítl a zavřel. Když jsem jí chtěl znovu otevřít tak v týden aplikaci jsem mohl něco vytvářet- po zjištění jsem zjistím ze se jedna o aplikaci s vytvoření designu tetování.
Nebo jeste lepsi vysvetleni - v safari mi vyskocilo nove okno, kde jsem mel oznameni o virech a abych klikl na odkaz pro stazeni antivitu......po kliknuti na odkaz se mi otevrel app store s apkou N-sync. a dal jsem stahnout.
Muzes mi vysvetlit, jaktoze nepoznas co jsi stahl a na co jsi klikl? To jde videt hned na prvni pohled co to je za aplikaci...
Vzdyt jsem Vam napsal o jakou tu aplikaci se jedna. Ano, neprecetl jsem jsi o jakou aplikaci se jedna, ze je to uplne neco jineho, ale vite.....kdyz me neco vydesi, moc nepremyslim.
Vim je to uz zdlouhave, ale chci se Vas zeptat, mam se neceho bat nebo je to vse v poradku a muzu normalne bezpecne pouzivat moje zarizeni??
Predem dekuji za odpoved.