Zavřít reklamu
  • iCloud+ #48044

Při odhlášení appleID na mobilu o nic nepřijdeš, když neprovedeš obnovu, akorát si musíš zadat znovu karty do walletu apod.

Jinak nemáš zač a předávej info dále. Osvěta je u systémů applu potřeba čím dál více.

iCloud+ #48175

Mám stejný problém, už týden mi píše to samé. .Mac bohužel nemám a netuším, jak si zvýším úložiště. Nemáte někdo radu?

iCloud+ #48225

Podobný problém - kapacitu vašeho úložiště nelze upgradovat. Na win10 iCloud přes webové rozhraní se ta volba na rozšíření kapacity vůbec nezobrazí jak popisují v návodu, prostě jsem jí nenašel a podobný problém už popsalo víc uživatelů. Bohužel iMac nemám.

iCloud+ #48226

Spirit píše:
    Podobný problém - kapacitu vašeho úložiště nelze upgradovat. Na win10 iCloud přes webové rozhraní se ta volba na rozšíření kapacity vůbec nezobrazí jak popisují v návodu, prostě jsem jí nenašel a podobný problém už popsalo víc uživatelů. Bohužel iMac nemám.

A odhlášení od iCloudu nepomohlo? Btw na iOS 15.0 nebo 15.0.1?

iCloud+ #48232

Nefungovalo před update ani po. Vyřešeno trochu kostrbatě - pomohlo aktivovat apple one, to rozšířilo na 50GB a poté už rozšířit o dalších 200GB šlo.

Odpověď na: iCloud+

celý text

.