Zavřít reklamu
  • Špehovani #47779

Ahoj Lidi. Chtel poprosit o pomoc. Nejakou dobu mam podezreni, ze mi je zena neverna - divne chovani. Doufam, ze je to jen muj pocit.
    S cim bych potreboval pomoct. Mame oba iphona a jsme prihlaseni na jednom uctu. Je nejaka aplikace, ktera dokaze spehovat jeji telefon. Respektive mi jde o whatsapp, messenger, aplikace treti strany konkretne email od seznamu. Jde mi o to, aby i kdyz neco vymaze ze sveho telefonu, tak ja abych tyto informace mel k dispozici i po jejim vymazani.

Moc dekuji za radu a pomoc.

Špehovani #47780

Nejlepsi bude když přes find aplikaci budeš sledovat polohu zařízení pod apple id a na divné adrese si na ní počkáš. Vše ostatní co chceš je trestné.

Špehovani #47781

Hmmmm prihlaseni na jednom uctu na dvou iP… to musi byt ultra bordel na iCloudu 😆

Špehovani #47783

Nepátrat a nechat to být. Nebo si spolu normálně o tom promluvit. Tyhle praktiky jsou akorát tak pro slabochy a zbabělce. Pokud váš vztah stojí za starou bačkoru tak se rozveďte. To je jediné řešení. Snížit se k nějakému šmírování muže jen ubožák bez jakého koliv sebevědomí. Nic takového nedělej, uškodíš tím nejvíc sám sobě.

Odpověď na: Špehovani

celý text

.