Zavřít reklamu
  • iPhone před prodejem #47672

Dobrý den.
    Omlouvám se,pokud se stane,že jsem snad porušil nějaké podmínky fora.Ale jsem tu poprvé a nenašel jsem nikde vyhledávání příspěvků,nebo jsem úplnej slepejš,tak jsem si dovolil optat se zkušených takhle napřímo.
    Jedná se o to,že jsem si koupil konečně nový iphone a ten starý budu prodávat známému,který má zájem.
    Samozřejmě jsem si na této i jiných stránkách přečetl rámcově,co je třeba udělat,jako vypnout Najít mě,odhlásit se z iCloudu atd.Potud jsem schopen to pochopit.
    Jenže,našel by se někdo,který nám,začátečníkům a neznalým osvětlil do detailu,jak to přesně udělat?Myslím tím návod pro blbé,tedy trošku podrobněji,než se píše.Konkrétně mě jde o to,v kterém okamžiku třeba vyndat simku ze starého telefonu,kdy přesně ji dát do nového?O tom jsem se v oficiálních návodech nikde nedočetl,možná proto,že je to všem jasné,Mě bohužel ne,již jsem starší a asi mi to tolik nezapaluje.
    Uvedu příklad: Telefon mám odložen,nevymazán(původně jsem s ním počítal jako s rezervním) a vytažena simka .Abych se z něho odhlásil,musím tam tu simku vrátit?Nebo to jde i bez ní,třeba na wifi?A co potom,kdy ji dát do nového,až provedu start a nastavení nebo jinak?
    Moc bych prosil někoho ochotného,který stratí pár minut tím,že pomůže...
    Děkuji předem.Jirka

iPhone před prodejem #47673

Ahoj,

SIMka je v procesu mazání/kopírování telefonu naprosto nepotřebná. Udělal bych to takhle: vytáhni SIM ze starého telefonu a dej do nového. Starý telefon měj zapnutý a vedle něj si nastartuj ten nový, do kterého si před startem vložís svou SIM. Zůstaň na starém telefonu přihlášen na icloudu a do nového se také přihlaš pod stejným icloud účtem. Poté by ti měl nový telefon nabídnout možnost kopírování starého telefonu do nového (přetáhne veškerá data, nastavení, stažené applikace atd.). Až toto přetahováni proběhne, tak můžeš starý telefon odhlasít z icloudu a uvést do továrního nastavení.
    (Pro tento postup jsem počítal s tím, že nový telefon ještě nemáš nijak nastevný)

Snad jsem trochu pomohl 😀

iPhone před prodejem #47677

Díky za odpověď.
    Přesně tak,nový telefon je ještě v krabici a ani jsem ho nezapnul.
    Každopádně Ti znovu děkuji jménem celé mojí rodiny až do sedmého kolene 🙂 za radu a jsem si jist,že díky tvé pomoci a mé přirozené inteligenci to dovedu do zdárného konce 🙂 .
    Děkuji.Jirka

Odpověď na: iPhone před prodejem

celý text

.