Zavřít reklamu
  • Zamknutý iPhone se odpojí od wifi #46283

Zdravím,
    na mojem 12 Pro mám už od začátku problém s odpojováním wifi v momentě, kdy je telefon zamčený. Jakmile se telefon zamkne, tak mi WhatsappWeb na macbooku hlásí, že "Telefon není připojen" a zprávy přestanou chodit.

Notifikace z Whatsappu/Instagramu etc.. mi na uzamčený telefon také chodí se spožděním, a to klidně i 10 a více minut.

Zkoušel jsem resetovat network settings, zapomenout wifinu, dát celý iPhone do továrního nastavení i všechny ty rady z Googlu o vypnutí wifi assistance etc.., ale nic nepomohlo.

Setkal se s tím někdo prosím?

Moc děkuji.

Zamknutý iPhone se odpojí od wifi #46285

Koukni se na nastaveni aplikaci a jejich aktualizace na pozadi.
    Jinak, po uzamceni jede wifi v takovem spise “omezenem” rezimu ne nepodny PUSHy. Netyka se to samozrejme treba stahovani/odesilani dat.

Co se tyka opozdenych notifikaci, tak na messengeru to pozoruji tak posledni dva tydny.

Zamknutý iPhone se odpojí od wifi #46289

Děkuju za tip, aktualizace na pozadí mám enabled pro všechno, ale problém zůstává. Kdykoliv chci poslat zprávu přes Whatsapp na macbooku, tak musím prvně odemknout telefon.. a to je strašně annoying.

Kdyby měl někdo, nějaký další tip, byl bych moc vděčný.

Děkuji 🙂

Zamknutý iPhone se odpojí od wifi #46293

Nemáš v mobilu nějakou aplikaci na VPN? Mne to také dělalo. VPN jsem zrušil a je to v pohodě.

Zamknutý iPhone se odpojí od wifi #46306

Děkuji za tip, VPNku jsem právě odinstaloval, znovu resetnul network settings, ale opět bez výsledku.. 🙁

Pokud telefon odemknu a rychle otevřu Safari, tak je telefon od wifi opravdu natvrdo odpojen, dokonce dostanu i hlášku, že "Mobilní data nejsou zapnutá" a až teprve poté vidím v pravém horním rohu, že se wifi opět připojila.

Vážím si všech rad, ale pokud by měl ještě někdo nějaký tip, tak budu moc rád 🙂

Děkuji.

Odpověď na: Zamknutý iPhone se odpojí od wifi

celý text

.