To co popisujes maji nastavene a stejne to neresi historii volani 😉 ta historie jde totiz za icloud uctem a ne mobilnim cislem.
-
Vyřešeno, stačí vypnout kontakty iCloud u ostatních, mají zálohováno na google účtu a ten pužívají na win zařízeních. Já mám vše na MacBookách takže za mě pohoda a šlape to.
Pockej :D, vy jste meli vsichni sync kontaktu na iCloud? 😀 😀 😀 To nevymyslis 😀
Marek píše:
V nastavení toho Apple ID vypněte možnost "zvonit na všech číslech" a máte vystaráno. Btw. to, že celá rodina používáte jedno A ID je, mírně řečeno, poněkud úchylné a skýtá to mnohá rizika.Dnes jsem byl překvapený, že po migraci obsahu telefonu na nový model, tak po zavolání na nový telefon, tak zvonily oba. Ten starý telefon byl bez vložené SIM. Hovor se na něm dal normálně přijmout a fungoval. Vytočit číslo z něj pochopitelně nešlo. Oba telefony v ten moment byly připojené ke stejné wifi síti pod stejným Apple ID.
Edwardik píše:
Vyřešeno, stačí vypnout kontakty iCloud u ostatních, mají zálohováno na google účtu a ten pužívají na win zařízeních. Já mám vše na MacBookách takže za mě pohoda a šlape to.Ani při vypnutí synchronizace kontaktů na iCloud se zobrazování historie volání na všechtelefonechse stejným apple ID nezruší.